Gogosi umplute cu migdale din: ciocolata alba, unt, frisca, lichior de migdale, drojdie, zahar, lapte, martipan, faina, margarina, oua, migdale, ulei, fulgi de migdale, sos de ciocolata. Ingrediente: 150 g ciocolată albă 50 ml unt 8 linguri de frişca 2 linguri lichior de migdale 1 cub de drojdie 80 g zahăr cca 250 ml lapte […]
Gogosi delicioase umplute cu branza
PrinteazaGogosi delicioase umplute cu branza din: oua, ulei, sare, drojdie, zahar, apa calduta, faina, brânză proaspătă de vaci, zahăr vanilat, zahăr tos.
- 1 ou
- 100 ml ulei (1/2 pahar)
- un praf de sare
- un cubuleţ de drojdie
- 1 linguriţă zahăr
- 1/2 litru apă călduţă
- făină cât cuprinde
Pentru umplutură:
- 1/2 kg brânză proaspătă de vaci
- 3 ouă
- 1 plic zahăr vanilat
- 2 linguri zahăr tos
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia împreună cu zahărul în 3 linguri cu apă, adaugi o mână de făină şi laşi la crescut.
După ce maiaua a crescut, o adaugi în făină, împreună cu oul şi uleiul şi frămânţi împreună cu apa caldă adăugată treptat, până obţii o cocă potrivită bună de întins.
Acoperi şi laşi la dospit aproximativ 1/2 oră. împărţi coca în mai mulţi bulgăraşi, pe carefi întinzi cu făcăleţul în formă rotundă, îi umpli cu brânză (aprox. 2 linguri), pliezi aluatul umplut şi apeşi, pentru a nu ieşi umplutura.
Coci brânzoaicele în ulei încins, la foc mic. Presari zahăr pudră şi le serveşti atât calde, cât şi reci.
Gogosi delicioase umplute cu branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Gogosi umplute cu migdale
Gogosi umplute cu nuci
Gogosi umplute cu nuci din: apa, lapte, oua, faina, unt, zahar, drojdie, arome, cacao, nuca, lamaie, ulei, zahar pudra. Ingrediente: 100 ml apă 500 ml lapte 4 gălbenuşuri 1 kg făină 150 g unt 200 g zahăr 10 g drojdie arome, după gust 150 g zahăr 3 linguri cacao 250 g miez de nucă 4 […]
Pofta buna!