Gogosi cu mere, rom si stafide

Printeaza

Gogosi cu mere, rom si stafide din: făină, mere, cartofi, zahar, drojdie uscata, ulei, om, zahar vanilinat, coaja de lamaie si portocala, stafide, ulei, zahăr pudra.

 

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 3 mere rase şi scurse
  • 2 cartofi fierţi
  • 3 linguri zahăr
  • 1 plic drojdie uscată
  • 3 linguri ulei
  • 30 ml rom
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 linguriţă coajă de lămâie şi portocală
  • 1 mână stafide
  • ulei pentru prăjit

Pentru servit:

  • zahăr pudră

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun toate ingredientele si se amestecă foarte bine. Cu mâna umezită se modelează mici gogoşi rupte din aluat.

Intr-o cratiţă adâncă se pune ulei la încins si se prăjesc gogoşelele. Se scot cu spumfera pe şervete de hârtie şi, după ce s-au răcit, se presară cu zahăr pudră.

Gogosi cu mere, rom si stafide

Gogosi_cu_mere_rom_si_stafide

Pofta buna!

 

 

Spaghete cu Sos Bolognese Autentic

Spaghete cu Sos Bolognese Autentic din: spaghete, vita, porc, ceapa, morcovi, telina, vin, rosii, pasta de tomate, lapte, nucsoara, sare, piper, ulei, parmezan. Spaghetele cu sos Bolognese reprezintă nu doar un fel de mâncare, ci o poveste culinară scrisă în inima Italiei. Această rețetă, rădăcinată în tradiția bogată a regiunii Emilia-Romagna, oferă o combinație perfectă […]

 

Ceai de Levănțică și Frunze de Măslin

Ceai de Levănțică și Frunze de Măslin din: flori de levantica, frunze de masline, apa. Ceaiul este o băutură terapeutică cu beneficii remarcabile pentru sănătate, oferind nu doar o experiență de degustare plăcută, dar și efecte benefice pentru reducerea tensiunii arteriale și promovarea relaxării. Combinând proprietățile calmante ale levănțicii cu cele antioxidante și de îmbunătățire […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.