Gogosi pentru supa

Printeaza

Gogosi pentru supa

Ingrediente:

  • 1 cană lapte
  • 1 lingură unt
  • 5 linguri făină
  • 2 ouă
  • untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Gogosi pentru supa: Se pune laptele la clocotit împreună cu untul şi sarea. Se toarnă făina, dintr-o dată, şi se amestecă până se face cremă se ia de pe foc, se amestecă mereu până se răceşte.

Acum se adaugă ouăle şi se freacă până e totul o alifie moale .Se încinge untura într-o cratiţă.

Se pune coleaşa într-o pâlnie sau o strecurătoare cu ochiuri mari şi se lasă să picure în untură.

Când gogoşelele s-au rumenit, se scot şi se pun în farfurie, peste care se toarnă orice supă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.