Gogosi picante cu branza

Printeaza

Gogosi picante cu branza din: oua, lapte, faina, drojdie, zahar, sare, branza, ulei.

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1/2 l lapte
  • 20 linguri cu făină
  • 30 g (1 lingură plină) drojdie de bere
  • 1 lingură cu zahăr
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 300 g brânză de burduf (sau telemea de oaie)
  • 1 cană cu ulei

 

Mod de preparare Gogosi picante cu branza:

Faceţi un aluat de clătite din cele 2 ouă amestecate cu faină şi subţiat cu lapte.

Când aluatul este omogen, adăugaţi drojdia de bere frecată cu zahăr şi puţină sare până când devine lichidă.

Tot acum adăugaţi brânza de burduf bine farâmiţată. Omogenizaţi şi lăsaţi vasul la cald 30 min.

Incingeţi uleiul în tuci, luaţi cu lingura din aluat şi prăjiţi gogoşile pe ambele părţi.

Lucraţi la foc potrivit şi rumeniţi gogoşile fară să le ardeţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.