Lebar de Porc în Sos Aromat din: lebar de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, piper negru, ulei de masline, vin alb, supa de pui, sare, piper, frunze de patrunjel. Lebarul de porc este un preparat bogat în istorie și gust, apreciat în multe bucătării tradiționale din lume. Această rețetă de lebar de porc aduce […]
Gogosi de post cu miere
PrinteazaGogosi de post cu miere din: faina, zahar, miere, scortisoara, drojdie, ulei.
Ingrediente:
- 400 g făină
- zahăr
- miere
- scorţişoară
- 20 g drojdie
- ulei
Mod de preparare:
Gogosi de post cu miere: Drojdia se dizolvă într-o linguriţă de zahăr şi o ceaşcă de apă, se adaugă 2-3 linguri de făină, se amestecă bine şi se lasă la crescut.
Când a crescut, se adaugă o ceaşcă de apă, restul de făină, sare, se frământă până se obţine un aluat consistent. Se lasă la crescut.
După ce a crescut, cu o lingură se ia din aluat şi se prăjesc gogoşile în ulei încins. Când sunt aurite, se scot cu spumiera şi se tăvălesc prin miere şi scorţişoară.
Pofta buna!
Aperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale. Diversitatea aperitivelor este vastă, […]