Gogosi pripite cu lapte batut

Printeaza

Gogosi pripite cu lapte batut din: oua, lapte batut, praf de copt, faina, zahar pudra, sare.

Ingrediente:Gogosi pripite cu lapte batut

  • 2 ouă
  • 1 cană lapte bătut
  • 1 praf de copt
  • făină cât cuprinde – cam 1 cană
  • zahăr pudră
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se bat ouăle şi laptele bătut, apoi se adaugă praful de copt, puţină sare şi făina (puţin câte puţin), amestecând bine. Se adaugă făina până ce se ajunge la consistenţa unui aluat mai moale.

Intr-o tigaie se pune ulei mai mult (să formeze o baie de ulei). Când uleiul este încins bine, se ia din compoziţie aproximativ 1 linguriţă şi se pune în baia fierbinte. Când gogoaşa este prăjită pe ambele părţi, se scoate pe un platou şi se pudrează cu zahăr pudră (eventual şi vanilat).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.