Gogosi turnate cu prune

Printeaza

Gogosi turnate cu prune

Ingrediente:

  • 1 ou
  • făină
  • ulei
  • zahăr pudră
  • sare
  • bicarbonat
  • 1 pahar mic iaurt
  • 5 prune

 

Mod de preparare:

Gogosi turnate cu prune: Speli bine prunele, le cureţi de sâmburi şi le tai cubuleţe. Amesteci iaurtul cu oul, pui puţină sare şi făină cât să obţii un aluat moale, precum cel de chec.

Adaugi bicarbonatul şi prunele şi omogenizezi. Iei cu lingura din aluat şi prăjeşti în ulei încins gogoşele. Le presari apoi cu zahăr pudră.

 

Poftă bună!

 

 

Salep: Descoperă Băutura Care Încălzește Inimile

Salep: Descoperă Băutura Care Încălzește Inimile. În vasta și colorata lume a băuturilor tradiționale, puține sunt atât de încărcate de istorie și cultură precum salepul, o băutură turcească care și-a găsit locul în inimile oamenilor, mai ales în lunile geroase de iarnă. De la străzile înguste ale Istanbulului la cafenelele moderne, salepul rămâne un simbol […]

Porc cu Sos de Rodii și Miere

Porc cu Sos de Rodii și Miere din: muschi de porc, sare, piper, ulei de masline, suc de rodii, miere, otet balsamic, usturoi, rozmarin. Explorați o combinație culinară sofisticată cu această rețetă de porc în sos de rodii și miere. Acest fel de mâncare îmbină suculența cărnii de porc cu dulceața mierii și aroma unică […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.