Gogosi cu zahar pudra

Printeaza

Gogosi cu zahar pudra din: iaurt, oua, praf de copt, zahar pudra, zahar vanilat, sare, faina, ulei.

 

Ingrediente: 

  • 500 g iaurt
  • 2 ouă
  • 1 plic praf copt
  • 200 g zahăr pudră (+ 50-100 g pentru decor)
  • 1 plic zahăr vanilat
  • un praf de sare
  • făină cât cuprinde
  • 500 ml ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Freci ouăle cu zahărul pudră, apoi adaugi iaurtul, praful de copt, zahărul vanilat, un praf de sare şi făină cât cuprinde.

Amesteci bine, să se omogenizeze toate ingredientele. Compoziţia rezultată trebuie să fie precum aceea de chec.

Iei cu lingura şi coci gogoşile în ulei încins, ca şi în cazul gogoşilor dospite. Când sunt coapte şi se ridică la suprafaţă, le scoţi cu o lingură cu găuri şi le pui pe şerveţele absorbante, pentru a-şi lăsa surplusul de ulei.

Apoi le presari cu zahăr pudră.

 

Gogosi cu zahar pudra

Gogosi_cu_zahar_pudra

Pofta buna!

 

 

Long Island Iced Tea

Long Island Iced Tea din: vodca, gin, rom alb, tequilla, lichior de portocale, suc de lamaie, sirop, coca cola, lamaie. Descoperă rețeta autentică pentru Long Island Iced Tea, o băutură legendată care a captivat amatorii de cocktail-uri de-a lungul timpului. Află istoria fascinantă a acestei băuturi și cum să o prepari perfect de fiecare dată. […]

Rețeta Piept de pui umplut

Rețeta Piept de Pui Umplut din: piept de pui, sunca, branza mozzarella, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, ou.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui, deschise și bătute subțire 100g șuncă presată 100g brânză mozzarella 1/4 ceașcă spanac tocat 1/4 ceașcă ciuperci tăiate mărunt 1/2 ceapă tocată fin 2 căței de […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • nicetkc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.