Gradinuca la cuptor

Printeaza

Gradinuca la cuptor

Ingrediente:Gradinuca la cuptor

  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 3 roşii
  • mărar
  • pătrunjel
  • 1 tulpină de rubarbă
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 pahar untură (untdelemn)
  • 2 gulioare tinere tare
  • 1 ţelină
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceaşcă cu mazăre verde
  • 1 ceaşcă cu fasole verde

 

Mod de preparare:

Toate cele legume ce sunt de fiert se curăţă, se taie cubuleţe şi se fierb în puţintică apă uşor sărată. Verdeaţa se toacă mărunţel şi se amestecă cu smântână roşiile se taie felii.

Se scot legumele când au fiert şi se mai lasă zeama să scadă bine de tot se unge o craţită cu untură şi se potrivesc legumele fierte, împănate cu felii de roşii şi piperate după gust.

Se toarnă zeama rămasă, smântână şi se pune cratiţa în cuptorul cald, să se gătească împreună, vreo 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.