Gramolata

Printeaza

Gramolata din: usturoi, suc de lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Gramolata

  • usturoi
  • suc de lamaie
  • patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi şi amestecaţi în părţi egale, o treime usturoi, o treime suc de lămâie şi o treime pătrunjel. Folosiţi amestecul ca pe oricare alt condiment.

Gramolata este un condiment delicios de origine italiană care se poate sesrvi cu friptură de miel, de porc şi mai ales cu vestitul escalop dte viţel. Gramolata se foloseşte, după gustul fiecăruia, din belşug sau mai puţin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.