Granita de cafea

Printeaza

O reteta de granita de cafea din: cafea, sirop de zahar, smantana si gheata.

Ingrediente:Granita de cafea

  • 2 cesti cafea
  • 4 lingurite sirop de zahar
  • 2 linguri smantana dulce
  • 6 cuburi de gheata sfaramate

 

 

Mod de preparare:

Pune jumătate din cantitatea de gheaţă într-un vas pen­tru mixer. Adaugă cafeaua şi siropul de zahăr şi mixează-le cu blenderul de mână, turnând smântână în fir subţire.

Pune gheaţa rămasă în 2 pahare şi toarnă peste ea com­poziţia de cafea, care se va infiltra în stratul de dedesubt. Serveşte-o imediat.

Granita de cafea

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.