Granita de pepene raw vegan

Printeaza

Granita de pepene raw vegan din: pepene rosu, miere, lamaie.

Granita este un desert italian, răcoritor, cu o textură de zăpadă și gust intens de fructe sau de cafea. Este făcut dintr-un amestec de sirop de zahăr, apă și suc de fructe sau cafea, care este congelat și apoi mâncat cu o lingură sau cu o furculiță.

Granita este făcută din ingrediente simple, cum ar fi apă, sirop de zahăr și suc de fructe sau cafea. Aceste ingrediente sunt amestecate împreună și apoi plasate într-un recipient mare și plat, pentru a fi congelate.

Pe măsură ce se congelează, granita este amestecată periodic cu o furculiță, pentru a preveni formarea de cristale mari de gheață și pentru a-i conferi o textură fină și aerată.

Ingrediente:

  • 2 căni de pepene roşu
  • 2 linguri miere
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie

 

 

Mod de preparare:

pune pulpa de pepene într-un bol, cu zeama de lămâie şi mierea. Se omogenizează totul cu un blender.

toarnă într-o caserolă de plastic şi se dă la congelator câteva ore.

Din când în când se scoate compoziţia din frigider şi se trece furculiţa prin ea ca să formeze ace de gheaţă.

 

 

 

 

 

Pota buna!

 

 

 

 

 

 

Granita de piersici cu lamaie

din: piersici, lamaie, miere, gheata. Ingrediente: 4 piersici bine coapte 1 lămâie 2 linguri miere cuburi de gheață     Mod de preparare: Se curăță piersicile de coajă și li se îndepărtează sâmburii.

 

Granita de capsune cu menta

apa minerala, capsune, lamaie, miere, frunze de menta. Ingrediente: 500 ml apă minerală 700 g căpșune ½ lămâie 3 linguri miere frunze de mentă   Mod de preparare: Se pun în blender fructele, sucul de lămâie și mierea. Se toarnă apa și se mixează totul. Se toarnă amestecul într-o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.