Granola cu fructe de padure si nuca de cocos

Printeaza

Granola cu fructe de padure si nuca de cocos din: fulgi de ovaz, nuca de cocos, seminte de dovleac, zahar brun, ulei, sirop de artar, miere, stafide, cirese confiate, caise confiate, ciocolata neagra, fructe de padure, lapte.

 

Ingrediente: 

  • 300g fulgi de ovăz
  • 50g fulgi nucă de cocos
  • 50g seminţe de dovleac
  • 185g de zahăr brun
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 3 linguri sirop de arţar sau miere
  • câte 100g de stafide, cireşe confiate sau stafide şi caise tocate
  • 100g de ciocolată neagră
  • fructe de pădure şi lapte, pentru servit

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 130°C. Pune fulgii de ovăz, nuca de cocos, seminţele de dovleac şi zahărul într-o tavă şi amestecă bine ingredientele direct cu mâinile.

Combină uleiul şi siropul de arţar, apoi stropeşte conţinutul din tavă cu acest lichid, amestecând bine.

Coace granola 40 de minute, amestecând o dată la jumătatea intervalului, apoi las-o să se răcească.

Incorporează fructele uscate. Toacă ciocolată în mici bucăţi şi adaug-o şi pe ea, apoi transferă totul într-un recipient de plastic.

Poate fi păstrată până la 4 săptămâni. Serveşte granola cu fructe de pădure şi lapte.

 

Granola cu fructe de padure si nuca de cocos

Granola_cu_fructe_de_padure_si_nuca_de_cocos

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.