Gratar de porc si ficatei de pui
PrinteazaGratar de porc si ficatei de pui din: ceafa de porc, ficatei de pui, sare, piper, salata verde, ridichi, frunze de spanac, ceapa verde, lamaie, sare, ulei de masline, usturoi, sare si apa.
- 5-6 bucati ceafa de porc fara os
- 1/2 – 1 kg ficatei pui
- sare
- piper
Pentru salata:
- 1 salata verde
- 1-2 legaturi ridichi
- frunze de spanac
- 1 legatura ceapa verde
- ½ lamaie
- sare
- ulei de masline
Pentru mujdeiul de usturoi:
- ½ capatana usturoi
- sare
- apa
Mod de preparare:
Se spala carnea de porc si ficatei de pui. Se sareaza si pipereaza, dupa care se pun pe gratar sa se friga si pe o parte si pe cealalta.
Se spala salata verde, ridichiile, spanacul si ceapa verde. Se taie pe rand richiile, ceapa verde, salata verde si spanacul. Se adauga sare, ulei de masline si sucul de jumatatea de lamaie.
Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare, se freaca putin usturoiul cu sarea si sea adauga putina apa. Se serveste carnea calda cu salata si mujdeiul de usturoi.
Pofta buna!