Gratar de porc si ficatei de pui

Printeaza

Gratar de porc si ficatei de pui din: ceafa de porc, ficatei de pui, sare, piper, salata verde, ridichi, frunze de spanac, ceapa verde, lamaie, sare, ulei de masline, usturoi, sare si apa.

 

Ingrediente:Gratar de porc si ficatei de pui

  • 5-6 bucati ceafa de porc fara os
  • 1/2 – 1 kg ficatei pui
  • sare
  • piper

Pentru salata:

  • 1 salata verde
  • 1-2 legaturi ridichi
  • frunze de spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • ½ lamaie
  • sare
  • ulei de masline

Pentru mujdeiul de usturoi:

  • ½ capatana usturoi
  • sare
  • apa

 

Mod de preparare:

Se spala carnea de porc si ficatei de pui. Se sareaza si pipereaza, dupa care se pun pe gratar sa se friga si pe o parte si pe cealalta.

Se spala salata verde, ridichiile, spanacul si ceapa verde. Se taie pe rand richiile, ceapa verde, salata verde si spanacul. Se adauga sare, ulei de masline si sucul de jumatatea de lamaie.

Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare, se freaca putin usturoiul cu sarea si sea adauga putina apa. Se serveste carnea calda cu salata si mujdeiul de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.