Gratar de pui cu mazare sote

Printeaza

Gratar de pui cu mazare sote din: mazare, morcovi, ardei gras, ceapa, foi de dafin, condimente, piept de pui, rosii cherry, sare si unt.

Ingrediente:Gratar de pui cu mazare sote

  • 1 borcan mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • foi de dafin
  • condimente pentru gratar
  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • sare
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Intr o tigaie se pune untul sa se topesca, ceapa,ardeiul se toaca marunt se pun in tigaie adaugam morcovii tocati marunti punem sarea,3  foi de dafin adaugam mazarea, lasam in jur de 5-7 minute, cand este gata luam tigaia de pe foc,si asezam pe farfurie.

Intr-o forma punem mazarea si o lasam sa se raceasca, iar intre timp pregatim gratarul. Pieptul de pui, se taie, se condimenteaza si se pune pe gratar. Cand este gata  se pune langa mazare.Peste mazare punem rosii cherry la gratar si stopim cu sos.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.