Gratar de vita cu mustar dijon
PrinteazaGratar de vita cu mustar dijon din: muschi de vita, mustar dijon, sare, piper, nuca.
- două bucăţi de muşchi de vită
- muştar Dijon
- nuci
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune fripturile de vită pe grătarul încins. Lasă-le să se rumenească pe ambele părţi, fără să le secţionezi cu cuţitul.
Carnea trebuie să rămână rozalie la mijloc, iar de acest lucru îţi vei da seama când, prin apăsare cu degetul, ea este moale, dar opune totuşi o mică rezistenţă.
Când a devenit caramelizată pe ambele părţi, înlătur-o de pe grill şi stropeste-o cu un strat generos de muştar Dijon.
Pune-o iarăşi pe grătar preţ de trei minute. La final, secţioneaz-o în calupuri generoase, perpendicular pe fibră, şi presară în ploaie miejii de nucă.
Gratar de vita cu mustar dijon
Pofta buna!