Cocktail Lasky – Un mix unic și memorabil cu gin – promite o experiență memorabilă, combinând ginul cu ingrediente neașteptate pentru a crea un gust distinct și revigorant. Această băutură este perfectă pentru cei care doresc să exploreze noi orizonturi ale mixologiei și să impresioneze oaspeții cu un cocktail sofisticat și rafinat. Știați că ginul […]
Grătar din carne de miel cu sos de legume
PrinteazaGrătar din carne de miel cu sos de legume din: usturoi, cimbru, rozmarin, suc de lamaie, ulei de masline, carne de miel, dovlecel, ardei gras, vanta, usturoi, ceapa, ulei de masline, bulion, smantana, supa de carne, sare si piper.
Ingrediente:
pentru marinata:
- 5 catei de usturoi
- 1 fir cimbru
- 1 fir rozmarin
- sucul de la 1 lamaie
- 7 linguri ulei de masline
- carne de miel
sosul de legume:
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- 1 vanata mica
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri bulion
- 6 linguri smantana
- supa de carne sau apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Grătar din carne de miel cu sos de legume: Pregatesti marinata: Amesteci într-un castron ingredientele. în marinata formată pui carnea de miel tăiată bucăţi. Laşi carnea sa stea in marinata 2 ore.
Pregatesti sosul: Ceapa o tai mărunt, legumele le tai cuburi şi le căleşti pe toate în ulei. Adaugi spre final usturoiul tăiat feliuţe.
Peste legumele călite pui bulionul diluat cu supa de carne şi smântână. Laşi să fiarbă 10 minute şi potriveşti de sare şi piper.
Carnea o scoţi din marinată, o frigi pe grătar pe amble părţi şi apoi o serveşti caldă, cu sosul de legume.
Pofta buna!
Sos Sriracha – Rețeta Autentică
Sos Sriracha – Rețeta Autentică – un condiment picant și versatil, originar din Asia de Sud-Est, care a devenit extrem de popular în bucătăriile din întreaga lume. Acest sos roșu vibrant, făcut din ardei iute, usturoi, oțet și zahăr, adaugă un plus de savoare și picanterie oricărui preparat. Este perfect pentru a condimenta diverse feluri […]