Reteta zilei: Gratar de porc si ficatei de pui cu salata de cruditati si mujdei de usturoi

Printeaza

Gratar de porc si ficatei de pui cu salata de cruditati si mujdei de usturoi din: ceafa de porc, ficatei de pui, sare, piper, salata verde, ridichi, frunze de spanac, ceapa verde, lamaie, sare, ulei de masline, usturoi, sare si apa.

 

Ingrediente pentru gratar:

  • 5-6 bucati ceafa de porc fara os
  • ½ – 1 kg ficatei pui
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru salata:

  • 1 salata verde
  • 1-2 legaturi ridichi
  • frunze de spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • ½ lamaie
  • sare
  • ulei de masline

Ingrediente pentru mujdeiul de usturoi:

  • ½ capatana usturoi
  • sare
  • apa

Mod de preparare:

Se spala carnea de porc si ficatei de pui. Se sareaza si pipereaza, dupa care se pun pe gratar sa se friga si pe o parte si pe cealalta.

Gratar_de_porc_si_ficatei_de_pui_cu_salata_de_cruditati_si_mujdei_de_usturoi_06

Se spala salata verde, ridichiile, spanacul si ceapa verde. Se taie pe rand richiile, ceapa verde, salata verde si spanacul.

Se adauga sare, ulei de masline si sucul de jumatatea de lamaie.

Gratar_de_porc_si_ficatei_de_pui_cu_salata_de_cruditati_si_mujdei_de_usturoi_11

Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare, se freaca putin usturoiul cu sarea si sea adauga putina apa.

Se serveste carnea calda cu salata si mujdeiul de usturoi.

Gratar_de_porc_si_ficatei_de_pui_cu_salata_de_cruditati_si_mujdei_de_usturoi_29

Gratar de porc si ficatei de pui cu salata de cruditati si mujdei de usturoi

 

Gratar_de_porc_si_ficatei_de_pui_cu_salata_de_cruditati_si_mujdei_de_usturoi_30

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Piept de pui delicios, la gratar

Reteta zilei: Preparate la gratar

Va prezentam cateva preparate la gratar, pentru gusturile tutror invitatilor dumneavoastra!   Reteta zilei: Gratar de pui cu legume Gratar de pui cu legume din: piept de pui, ulei de masline, suc de lamaie, ghimbir, piper, sare, coriandru, usturoi, faina, legume.   Ingrediente: 2 piepti de pui 1/2 lingura ulei de masline 1/4 ceasca de […]

Salată caldă cu sparanghel, bacon, ou de raţă şi alune de pădure

Salata cu ficatei si vin 

Salata cu ficatei si vin din: ficatei, piept de pui, busuioc, salata, rucola, ulei, otet, sare. Ingrediente Salata cu ficatei si vin : 300 g ficăţei 300 g piept de pui la grătar 100 g frunze de busuioc 1 mână de salată creaţă frunze de radicchio 1 mână de rucola ulei oţet balsamic sare 1 pahar de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Merge si foarte bun gratar, dar putem sa folosim si carne de vita, este mult mai buna si mult mai sanatoasa, trebuie lasata la fezandat pentru un gust mai bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.