Piept de pui rumenit la gratar din: otet din cidru de mere, mustar, usturoi, suc de lime, lamaie, zahar brun, sare, piper, ulei de masline, piept de pui. Ingrediente: 1/4 ceasca de otet din cidru de mere 3 linguri de mustar 3 catei de usturoi sucul de la o lime si de la o jumatate […]
Gratar cu sote de ciuperci
PrinteazaGratar cu sote de ciuperci din: piept de pui, ciuperci, ceapa, ulei, unt, patrunjel, rozmarin, sare.
- un piept de pui intreg
- o cutie ciuperci mici
- 2 legaturi ceapa
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- o legatura patrunjel
- cateva frunzulite rozmarin
- sare
Mod de preparare:
Carnea se spală, se şterge şi se taie felii care se bat cu ciocanul de carne. Se pun feliile de carne la rumenit în untul topit.
Ciupercile trecute printr-un jet de apă se lasă la scurs, iar ceapa se căleşte în ulei.
Se lasă un minut si apoi se pun ciupercile si se ţin împreună pe toc 20 de minute.
La final, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă pătrunjelul tocat.
Odată rumenită, carnea se scoate, se presară cu sare şi rozmarin şi se aduce la masă cu garnitura cu ciuperci.
Gratar cu sote de ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Piept de pui rumenit la gratar
Pofta buna!