Apa de Trandafiri: Rețeta Perfectă pentru o Aromă Delicată și Revigorantă – Apa de trandafiri este un elixir aromatic cunoscut de secole pentru proprietățile sale revigorante și beneficiile multiple pentru sănătate și frumusețe. Aceasta este folosită în numeroase bucătării din întreaga lume pentru a adăuga o notă florală subtilă deserturilor, băuturilor și preparatelor culinare. Preparată […]
Gratar de vita cu mustar dijon
PrinteazaGratar de vita cu mustar dijon din: muschi de vita, mustar dijon, sare, piper, nuca.
Ingrediente:
- două bucăţi de muşchi de vită
- muştar Dijon
- nuci
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune fripturile de vită pe grătarul încins. Lasă-le să se rumenească pe ambele părţi, fără să le secţionezi cu cuţitul.
Carnea trebuie să rămână rozalie la mijloc, iar de acest lucru îţi vei da seama când, prin apăsare cu degetul, ea este moale, dar opune totuşi o mică rezistenţă.
Când a devenit caramelizată pe ambele părţi, înlătur-o de pe grill şi stropeste-o cu un strat generos de muştar Dijon.
Pune-o iarăşi pe grătar preţ de trei minute. La final, secţioneaz-o în calupuri generoase, perpendicular pe fibră, şi presară în ploaie miejii de nucă.
Gratar de vita cu mustar dijon
Pofta buna!
Cidru: Istorie, Metode de Producție și Arome – Tot ce Trebuie Să Știi
Cidru: Istorie, Metode de Producție și Arome – Tot ce Trebuie Să Știi – Cidru, cunoscut și sub denumirea de „vin de mere”, are o istorie veche de mii de ani. Primele dovezi ale fermentării sucului de mere datează din anul 55 î.Hr., când romanii au observat că locuitorii insulelor britanice consumau o băutură fermentată […]