Frigarui de pui cu legume din: piept de pui, ardei, ceapa rosie, ulei de masline, suc de lamaie, piper, condimente, usturoi, busuioc, oregano, salvie, praf de ceapa. Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, fara piele 1 ardei rosu 1 ceapa rosie Ingrediente Marinata: 1/2 cana ulei de masline 3 linguri suc proaspat de […]
Friptura de vita cu usturoi la gratar
Friptura de vita cu usturoi la gratar din: carne de vita, vin, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei de masline, miere, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 700 g carne de vita 100 ml vin rosu 6 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 ardei iute 2 linguri cu ulei de masline 1 lingura […]
Somon la gratar cu ceapa verde si nuca
Somon la gratar cu ceapa verde si nuca din: somon, ulei de masline extravirgin, ardei iute, lamaie, patrunjel, ceapa verde, vanata, pesmet, nuca, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de somon (100-150 g/portie) 100 ml ulei de masline extravirgin 1 ardei iute (facultativ) 4 catei de usturoi 1 lamaie 3 linguri cu patrunjel tocat 2 fire […]
Frigarui de miel cu salata de varza
Frigarui de miel cu salata de varza din: iaurt, pasta tandorii, pulpa de miel, corinadru, lipii, morcov, varza alba, ceapa rosie, zeama de lamaie, ulei de masline, boabe de mustar. Ingrediente: 3 linguri de iaurt grecesc sau alt iaurt gras 1 lingura de pasta tandorii 175 g pulpa de miel sau de berbecut, fara grasime, […]
Dovlecei la grătar cu patrunjel
Dovlecei la grătar cu patrunjel din: dovlecei, patrunjel verde, ulei, sare. Ingrediente: 4 dovlecei pătrunjel verde ulei sare Mod de preparare: Se taie dovleceii felii, pe lung. Se stropesc cu ulei de măsline și se frig pe grătar, câte 5 minute pe fiecare parte. Se scot pe platou și se presară cu sare […]
Calamar cu usturoi si lamaie la gratar
Calamar cu usturoi si lamaie la gratar din: calamar, usturoi, ulei de masline, ghimbir, patrunjel, lamaie. Ingrediente: 250 g calamar 2 catei de usturoi 30 ml ulei de masline 5 g ghimbir 10 g patrunjel 50 g lamaie Mod de preparare: Se taie calamarul felii.Se prepară sosul de usturoi. Se curăţă şi se toacă […]