Graten de cartofi cu piept de pui

Printeaza

Graten de cartofi cu piept de pui din: cartofi, piept de pui, branza, oua, ceapa, smantana, mustar, unt, leustean, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Graten de cartofi cu piept de pui

  • 700 g cartofi
  • 250 g piept de pui
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 2 linguri smântână
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 linguriţă unt
  • frunze de leustean
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă muştarul, smântână, leuşteanul mărunţit, brânza de oaie, ouăle bătute, se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă toate.

Pieptul de pui se taie cubuleţe mici, se asezonează cu sare şi piper, cartofii se taie rondele subţiri.

Se unge cu unt o tavă termorezistentă, se pune jumătate din cartofi, se acoperă cu un strat din compoziţia de brânză şi ouă, se aşază pieptul de pui, apoi din nou compoziţie de brânză şi ouă.

Se pune restul de cartofi şi se acoperă cu compoziţia rămasă de brânză şi ouă. Se coace în cuptorul fierbinte până când cartofii se pătrund.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.