Graten de morcovi cu carne

Printeaza

Graten de morcovi cu carne din: morcovi, carne, ceapa, patrunjel, sare, boia, ulei, unt, smantana.

Ingrediente:Graten_de_morcovi_cu_carne

  • 500 g morcovi
  • 500 g carne tocată (amestec de vită şi porc)
  • 1 ceapă
  • frunze de pătrunjel verde
  • sare
  • boia dulce
  • ulei
  • 50 g unt
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Morcovul curăţat se taie rondele subţiri şi se înăbuşe în ulei.

Ceapa mărunţită se căleşte în puţin ulei, se adaugă carnea tocată, frunzele mărunţite de pătrunjel verde, se sărează, se presară cu boia dulce şi se lasă până când scade apa.

O tavă termorezistentă se unge cu puţin ulei şi se pun în straturi morcovii şi carnea tocată. Deasupra se toarnă smântână şi se pun cubuleţe de unt.

Se introduce în cuptorul fierbinte până când se rumeneşte la suprafaţă.

Graten de morcovi cu carne

Graten_de_morcovi_cu_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.