Graten de telina

Printeaza

Graten de telina din: telina, ceapa, carne, suc de rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Graten_de_telina

  • 3-4 ţeline
  • 300 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 500 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • frunze de pătrunjel verde
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Ţelina curăţată se taie felii şi se prăjeşte în ulei fierbinte, apoi se scoate pe prosoape de hârtie.

Ceapa mărunţită se caleste in ulei, se adaugă carnea tocată, se asezonează cu sare, piper şi frunze mărunţite de pătrunjel verde şi se înăbuşe până când scade apa.

Intr-o tavă termorezistentă se pune un strat de ţelină, apoi compoziţia de carne tocată, se continuă până se termină ingredientele aştfel încât deasupra să fie felii de ţelină.

Se toarnă sucul de roşii şi se introduce în cuptorul fierbinte până când acesta se absoarbe.

Graten de telina

Graten_de_telina

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.