Broccoli este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, acid folic, potasiu, calciu și fier. Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii și gluconasturtiina, […]
Gratin de cartofi cu costite de miel sau de berbecut
PrinteazaGratin de cartofi cu costite de miel sau de berbecut din: coaste de berbecut sau miel,, cartofi, ardei, patrunjel, vin, supa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 coaste de berbecut sau de miel
- 750 g cartofi rezistenti la fiert
- 1 ardei rosu
- 2 linguri de patrunjel tocat
- 100 ml vin alb sec
- 100 ml supa de pasare
- o lingura de untdelemn
- sare
- piper
Mod de preparare:
Gratin de cartofi cu costite de miel sau de berbecut: Ungeti cu untdelemn o tava in care sa intre toate costitele pe un singur rand.
Curatati cartofii si taiati-i in rondele groase. Spalati-le si asezati-le peste carnea din tava, pe care trebuie sa o acopere.
Spalati ardeiul si taiati-l in rondele subtiri. Presarati-le peste cartofi, la fel ca si patrunjelul tocat. Amestecati vinul cu supa de pasare si turnati-le peste cartofi (trebuie sa ajunga la acelasi nivel cu cartofii).
Bagati tava in cuptor si lasati-o o ora, pana ce carnea si cartofii sunt gata si tot lichidul evaporat. Serviti-l fierbinte.
Pofta buna!
Faina Integrala de Ovăz: Producție, Beneficii, Contraindicații și Nutrienți Esențiali
Faina Integrala de Ovăz: Producție, Beneficii, Contraindicații și Nutrienți Esențiali. Făina integrală de ovăz este una dintre cele mai sănătoase tipuri de făină, având un conținut bogat de fibre, vitamine și minerale. Iată tot ce trebuie să știți despre făina integrală de ovăz și procesul de obținere: Ce este făina integrală de ovăz? Făina integrală […]