Gratin de cartofi cu spanac
PrinteazaGratin de cartofi cu spanac din: usturoi, ceapa verde, smantana, lapte, spanac, branza cheddar, nuci de pin, sare, piper.
- 450 g cartofi
- 1 catel de usturoi, tocat
- 3 fire ceapa verde, tocata
- 150 ml smantana
- 250 ml lapte
- 225 g spanac
- 115 g branza cheddar, rasa
- 40 g nuci de pin
- sare si piper
Mod de preparare:
Curatati si feliati cartofii. Aranjati intr-o tigaie mare. Presarati ceapa verde si usturoiul. Adaugati smantana si laptele. Gatiti la foc potrivit timp de 8 minute. Adaugati spanacul si acoperiti cu un capac. Mai gatiti 2 minute.
Asezonati cu sare si piper si transferati intr-un vas termorezistent. Presarati cu branza si nuci. Dati la cuptor 5 minute.
Pofta buna!