Gratin de cartofi cu spanac

Printeaza

Gratin de cartofi cu spanac din: usturoi, ceapa verde, smantana, lapte, spanac, branza cheddar, nuci de pin, sare, piper.

Ingrediente: Gratin de cartofi cu spanac

  • 450 g cartofi
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 3 fire ceapa verde, tocata
  • 150 ml smantana
  • 250 ml lapte
  • 225 g spanac
  • 115 g branza cheddar, rasa
  • 40 g nuci de pin
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curatati si feliati cartofii. Aranjati intr-o tigaie mare. Presarati ceapa verde si usturoiul. Adaugati smantana si laptele. Gatiti la foc potrivit timp de 8 minute. Adaugati spanacul si acoperiti cu un capac. Mai gatiti 2 minute.

Asezonati cu sare si piper si transferati intr-un vas termorezistent. Presarati cu branza si nuci. Dati la cuptor 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.