Gratin de legume verzi

Printeaza

Gratin de legume verzi din: fasole verde, mazare, smantana, oua, branza, cascaval, pesmet, sare si piper.

Ingrediente:Gratin_de_legume_verzi

  • 500 g fasole verde
  • 300 g mazare
  • 250 ml smantana
  • 2 oua
  • 50 g branza razuita
  • 25 g cascaval razuit
  • o mana de pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/180°C. Aşează într-un vas rezistent la cuptor 500 g fasole verde şi 300 g mazăre verde, într-un strat.

Combină 250 ml smântână, 2 ouă, 50 g brânză răzuită şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Toarnă amestecul peste legume şi presară 25 g caşcaval răzuit şi o mână de pesmet.

Dă la cuptor 10-15 min, până când se rumeneşte.

 

Gratin de legume verzi

Gratin_de_legume_verzi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.