Gratin de legume verzi
PrinteazaGratin de legume verzi din: fasole verde, mazare, smantana, oua, branza, cascaval, pesmet, sare si piper.
- 500 g fasole verde
- 300 g mazare
- 250 ml smantana
- 2 oua
- 50 g branza razuita
- 25 g cascaval razuit
- o mana de pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/180°C. Aşează într-un vas rezistent la cuptor 500 g fasole verde şi 300 g mazăre verde, într-un strat.
Combină 250 ml smântână, 2 ouă, 50 g brânză răzuită şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Toarnă amestecul peste legume şi presară 25 g caşcaval răzuit şi o mână de pesmet.
Dă la cuptor 10-15 min, până când se rumeneşte.
Gratin de legume verzi
Pofta buna!