Gratin de mazare, fasole verde si sunca din: ulei de masline, fasole verde, mazare, zeama si coaja de lamaie, mustar de dijon, sare, piper, costita.
Ingrediente:
ulei de masline
fasole verde
mazare
zeama si coaja de lamaie
mustar de dijon
sare
piper
costita/sunca
Mod de preparare:
Într-un vas larg se încing 3 linguri ulei de măsline, se adaugă 300 g fasole verde și se sotează la foc potrivit 3 min., amestecând des.
Se adaugă 400 g boabe de mazăre congelată și 2 linguri de apă.
Se acoperă vasul și se lasă să fiarbă 5 min.
Se adaugă zeama și coaja rasă de la 1 lămâie și 2 linguri de muștar Dijon, se potrivește de sare și piper și se transferă compoziția pe platoul de servire.
Se rumenesc 70 g costiță, 2-3 min., până devine crocantă.
Se rup bucățele, se presară deasupra și se stropește cu uleiul rămas.
Gratin de cartofi cu spanac din: usturoi, ceapa verde, smantana, lapte, spanac, branza cheddar, nuci de pin, sare, piper. Ingrediente: 450 g cartofi 1 catel de usturoi, tocat 3 fire ceapa verde, tocata 150 ml smantana 250 ml lapte 225 g spanac 115 g branza cheddar, rasa 40 g nuci de pin sare si piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.