Grau fiert cu miere si nuca

Printeaza

Grau fiert cu miere si nuca din: grau, miere, nuca, sare, vanilie, coaja de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Grau fiert cu miere si nuca

  • 250 g grau semidecorticat (arpacaş)
  • miere şi nucă după gust
  • sare
  • vanilie
  • coajă de lămâie rasă sau scorţişoară pisată

 

 

Mod de preparare:

Speli bine arpacaşul aes, îl scurgi şi-l pui la fiert cu 500 ml apă rece, intr-un vas emailat sau într-un ceaun. Adaugi şi puţină sare.

Dacă este necesar, completezi cu puţină apă fierbinte.

Laşi să se răcească, apoi adaugi mierea sau zahărul, nucile tăiate sau măcinate, aromele şi coaja de lămâie rasă sau scorţişoară pisată.

Grâul fiert îl poţi mânca şi cu lapte dulce, ceai de plante sau cu mere rase.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • grau fiert
  • reteta grau fiert
  • arpacas cu miere
  • grau cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.