Grau fiert cu miere si nuca
PrinteazaGrau fiert cu miere si nuca din: grau, miere, nuca, sare, vanilie, coaja de lamaie.
Poate te intereseaza si:
- Salata de legume cu grau si patrunjel
- Briose cu tarate de grau
- Salata de grau cu legume si vinegreta de otet balsamic
- 250 g grau semidecorticat (arpacaş)
- miere şi nucă după gust
- sare
- vanilie
- coajă de lămâie rasă sau scorţişoară pisată
Mod de preparare:
Speli bine arpacaşul aes, îl scurgi şi-l pui la fiert cu 500 ml apă rece, intr-un vas emailat sau într-un ceaun. Adaugi şi puţină sare.
Dacă este necesar, completezi cu puţină apă fierbinte.
Laşi să se răcească, apoi adaugi mierea sau zahărul, nucile tăiate sau măcinate, aromele şi coaja de lămâie rasă sau scorţişoară pisată.
Grâul fiert îl poţi mânca şi cu lapte dulce, ceai de plante sau cu mere rase.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- grau fiert
- reteta grau fiert
- arpacas cu miere
- grau cu lapte