Serbet de afine din: afine, zahar, lapte, smantana, suc de fructul pasiunii. Ingrediente: 2 cani afine 2/3 cana de zahar 1 cana de lapte 1 lingura smantana 2 linguri de suc de fructul pasiunii/suc de mango Mod de preparare: Combinati afinele si zaharul intr-o cratita mica. Se lasa la fiert la foc […]
O reteta de serbet simplu din: fructe, iaurt si zahar. Ingrediente: 450 g de fructe congelate (capsune, caise, mango sau orice iti place) 1/2 ceasca de iaurt simplu (poti folosi si smantana semidegresata) 1/2 ceasca de zahar Mod de preparare: Pune in robotul de bucatatie fructele, iaurtul si zaharul. Amesteca pana cand se formeaza […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.