Grepfrut la cuptor
PrinteazaGrepfrut la cuptor din: grepfut, nuci, zahar, coniac sau rom, frisca.
- 2 grepfruturi
- miezul de la 16 nuci
- 4 linguri zahăr
- 8 linguri coniac sau rom
- 4 linguri frişcă
Mod de preparare:
Tai fructele în jumătate. Cu un cuţit bine ascuţit şi îngust, desprinzi miezul de pieliţă şi laşi fructul acolo. Adaugi în fiecare jumătate o lingură de zahăr, 2 linguri de coniac şi miezul de la 4 nuci.
In tava pentru cuptor torni 1-2 linguri apă şi aşezi jumătăţile de grepfrut. Le laşi în cuptorul preîncălzit, la foc moderat, aproximativ 20-25 de minute, până când devin cafenii pe deasupra. Serveşti jumătăţile de grepfrut ornate cu frişcă.
Pofta buna!