Gris cu dulceata de piersici

Printeaza

Gris cu dulceata de piersici din: apa, gris, sare, zahar, dulceata.

 

Ingrediente:

  • 1 l apă
  • 6 linguri cu griş
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 3 linguri cu zahăr
  • dulceaţă de piersici

 

 

Mod de preparare Gris cu dulceata de piersici:

Puneţi la fiert apa, săraţi, îndulciţi după gust, adăugaţi grisul în ploaie atunci când apa clocoteşte.

Fierbeţi 15 minute amestecând mereu, răciţi şi serviţi în castroane mic cu dulceaţă deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.