Griş prăjit cu ciuperci
PrinteazaGriş prăjit cu ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, patrunjel, gris, ulei, sare, piper si boia dulce.
- 300 g ciuperci proaspete
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 legatura de patrunjel verde
- 1 ceasca de gris
- 3 linguri cu ulei
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Caleste ceapa in doua linguri cu ulei si o lingura cu apa.
Adauga ciuperci, oparite in apa si taiate felii. Condimenteaza cu sare, piper si boia si stinge cu un pahar cu apa.
Lasa sa scada la foc potrivit si la final aromatizeaza cu verdeata tocata fin. Rumeneste bine grisul intr-o lingura cu ulei.
Toarna doua cesti cu apa si presara un praf de sare. Lasa sa fiarba aproximativ zece minute.
Repartizeaza grisul in farfurii si pune deasupra mancarica de ciuperci.
Pofta buna!