Grisine cu somon afumat si smantana

Printeaza

Grisine cu somon afumat si smantana din: ulei, sare, faina, apa, somon afumat, marar, smântână, suc de lămâie.

Grisine_cu_somon_afumat_si_smantana

Ingrediente:

  • 50 g de ulei
  • 6 g de sare
  • 4 g de drojdie
  • 250 g de făină 00
  • 115 g de apă
  • sare

Pentru somon:

  • 200 g de somon afumat
  • mărar
  • 150 g de smântână
  • suc de lămâie
  • sare

Mod de preparare:

Preparaţi grisinele lucrând toate ingredientele şi formând un aluat omogen. Lăsaţi la crescut pentru cel puţin trei ore.

Intindeţi aluatul foarte subţire cu un sucitor, apoi cu o rotiţă pentru tăierea aluatului obţineţi fâşii cu lăţimea de 2 cm şi lungimea de 8 cm.

Introduceţi-le în cuptor timp de 5 minute la 180 °C. Bateţi smântână adăugând mărarul tocat, sucul de lămâie şi sarea.

Prezentaţi preparatul cu felia de somon rulată, un pic de smântână şi grisine.

Grisine cu somon afumat si smantana

Grisine_cu_somon_afumat_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.