Grisine cu sos pesto

Printeaza

Grisine cu sos pesto din: aluat foitaj congelat, sos pesto.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj congelat
  • 1 borcan sos pesto

 

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj deconge­lat se unge cu tot conţinutul borcanului de pesto. Apoi se taie pe lungime în benzi de 2-3 cm lăţime.

Fiecare bandă se răsuceşte apoi obţinând benzi duble mai mici. Se asază în tava de copt şi se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Grisine cu sos pesto

Grisine_cu_sos_pesto

Pofta buna!

 

 

 

Salată cu Spanac și Brânză Cornish Yarg

Salată cu Spanac și Brânză Cornish Yarg: e o alegere excelentă pentru o masă ușoară, dar sofisticată. Această salată combină frunzele bogate în nutrienți ale spanacului cu textura unică și aroma delicată a brânzei Cornish Yarg, îmbogățită cu un strat de frunze de urzică ce îi conferă un caracter distinctiv. Este o opțiune ideală pentru […]

Tinctură de lemn dulce pentru tuse cronică

Tinctură de lemn dulce pentru tuse cronică: Remediu natural pentru calmarea căilor respiratorii. Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) este recunoscut în medicina tradițională pentru proprietățile sale expectorante, antiinflamatoare și calmante, fiind un remediu eficient pentru tusea cronică și alte afecțiuni ale căilor respiratorii. Tinctura de lemn dulce ajută la fluidizarea mucusului, ameliorarea inflamațiilor și calmarea iritațiilor […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.