Grog de ciocolata
PrinteazaO reteta de grog de ciocolata din: zahar, apa, ciocolata, scortisoara, lapte, rom, frisca, scortisoara, zeama de lamaie si zahar.
- 100 g zahar
- 1/4 l apa
- 3 linguri de ciocolata instant
- 2 batoane de scortisoara
- 1/4 lapte
- 1/16 l rom
- 1 cutie frisca lichida
- scortisoara
pentru crusta de zahar:
- zeama de lamaie
- zahar
Mod de preparare:
Cufundam marginea paharului mai intai in zeama de lamaie, apoi in zahar. Fierbem zaharul si apa pana cand devine un amestec cu aspect de sirop.
Adaugam ciocolata, scortisoara si laptele, apoi lasam acoperit 5 minute, dupa care incalzim din nou si adaugam romul.
Turnam imediat in paharele pregatite dinainte si decoram cu frisca lichida batuta si cu scortisoara.
Pofta buna!