Grog cu tuica

Printeaza

Grog cu tuica din: ceai fierbinte, tuica, miere, lamaie.

Ingrediente:Grog cu tuica

  • 1/2 I ceai fierbinte (ceai rusesc sau ceai englezesc, de cea mai bună calitate)
  • 1/4 I ţuică (circa 30 grade)
  • 2-3 linguri miere (sau 3 linguri zahăr)
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte un ceai rusesc (sau englezesc), foarte fierbinte.

Intr-o cană de ceai se pune cam 2/3 ceai, 1-2 linguriţe de miere, zeamă şi/sau feliuţe de lămâie (după gust) şi se completează cu ţuică.

In lipsa ceaiului se poate folosi numai apă fierbinte, însă gustul grogului nu va mai fi acelaşi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.