Guguluf cu nuci si dovleac

Printeaza

Guguluf cu nuci si dovleac din: dovleac, nuci, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao.

Ingrediente:Guguluf cu nuci si dovleac

  • 300 g dovleac răzuit
  • 1 praf de sare
  • 1 portocală
  • 150 g nuci mărunţite
  • 4 ouă
  • 1 1/2 pahar zahăr
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 pahar făină
  • 1 lingură cacao
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri, iar albuşurile le baţi spumă împreună cu sarea.

Mixezi gălbenuşurile cu zahărul pană devin o spumă albă. în această compoziţie adaugi nucile mărunţite, dovleacul răzuit şi coaja de portocală. Presari făina, praful de copt şi pudra de cacao.

La final, pui spuma de albuşuri şi amesteci cu o spatulă. Torni aluatul într-o tavă de guguluf tapetată. Coci prăjitura 30-40 de minute şi o serveşti dacă vrei decorată cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.