Guguluf cu piept de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de guguluf cu piept de pui, pulpa de porc, lapte, oua, gris, ceapa, usturoi, patrunjel, piper, sare, paine, sunca de praga.
- 500 g piept de pui
- 100 g pulpă de porc
- 200 ml lapte
- 5 ouă
- 2 linguri cu griş
- 1 ceapă
- 4 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- piper
- sare
- 400 g pâine
- 300 g şuncă de Praga
Mod de preparare:
Trece carnea de pui şi porc prin maşina de tocat. Adaugă usturoiul zdrobit, ceapa tocată, pâine înmuiată în lapte şi stoarsă bine şi şunca tăiată cubuleţe.
încorporează ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjelul tocat fin. La final, presară grişul, toarnă compoziţia într-o formă de guguluf unsă şi tapetată cu făină.
Coace la cuptor, la foc moderat, 50-55 de minute. Scoate din formă numai după ce s-a răcit puţin.
Guguluf cu piept de pui
Pofta buna!