Midii în Sos de Cocos și Curry din: midii, lapte de cocos, pasta de curry, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, suc de lamaie, coriandru, sare, piper, ulei de cocos. Explorarea bucătăriei mondiale este o aventură fascinantă care ne duce adesea pe căi neașteptate, iar midii în sos de cocos și curry reprezintă o astfel de călătorie […]
Guguluf cu nuci
PrinteazaGuguluf cu nuci din: unt, zahar, oua, miere, faina, praf de copt, sare, nuci, scortisoara.
Ingrediente:
- 150 g unt
- 150 g zahăr
- 3 ouă
- 2 linguri miere
- 300 g făină
- un plic praf de copt
- un praf sare
- 150 g nuci
- o lingurită scortisoară
Mod de preparare:
amestecă untul moale cu zahărul, se adaugă mierea, ouăle şi se bate compozitia foarte bine.
adaugă făina, sarea si praful de copt si se omogenizează totul.
măruntesc nucile si se adaugă în compozitie. Aluatul apoi se toarnă într-o formă de guguluf.
lasă 35 de minute la cuptor, la foc potrivit.
Guguluf cu nuci
Pofta buna!
Midii în Sos de Cocos și Curry
Tochitură Moldovenească – Rețetă Tradițională
Tochitură Moldovenească – Rețetă Tradițională din: carne de porc, carnati afumati, ficat de porc, inima de porc, rinichi de porc, ceapa, usturoi, vin rosu, pasta de tomate, sare, piper, ulei, mamaliga, oua ochiuri. Descoperă farmecul autentic al bucătăriei moldovenești cu această rețetă de Tochitură Moldovenească, un fel de mâncare robust și plin de savoare, ce […]