Gugulufi cu dovlecei

Printeaza

Gugulufi cu dovlecei din: dovlecei, carne tocata de vita, branza de vaci, cascaval, pesmet, parmezan, ceapa verde, oua, piper negru, unt si sare.

Ingediente:

  • 2-3 dovlecei prajiti
  • 300 g carne tocata de vita (sau amestec)
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lingura cu parmezan ras
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • piper negru macinat
  • unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală dovleceii, dă-i pe răzătoarea mare, presară un pic de sare, lasă-i 2-3 minute, apoi stoarce-i bine.

Amestecă ouăle cu carnea, dovleceii şi ceapa tocată. Pune brânzeturile şi amestecă. Sărează şi piperează după gust.

Adaugă pesmetul şi amestecă din nou, ca să se omogenizeze.

Unge cu unt formele de guguluf.Pune compoziţie în fiecare, având grijă să nivelezi frumos.

Dă la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute.

Serveşte cu parmezan deasupra.

 

Gugulufi cu dovlecei

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.