Gugulufi cu dovlecei
PrinteazaGugulufi cu dovlecei din: dovlecei, carne tocata de vita, branza de vaci, cascaval, pesmet, parmezan, ceapa verde, oua, piper negru, unt si sare.
Ingediente:
- 2-3 dovlecei prajiti
- 300 g carne tocata de vita (sau amestec)
- 200 g branza de vaci
- 100 g cascaval
- 2 linguri cu pesmet
- 1 lingura cu parmezan ras
- 2 fire de ceapa verde
- 2 oua
- piper negru macinat
- unt
- sare
Mod de preparare:
Spală dovleceii, dă-i pe răzătoarea mare, presară un pic de sare, lasă-i 2-3 minute, apoi stoarce-i bine.
Amestecă ouăle cu carnea, dovleceii şi ceapa tocată. Pune brânzeturile şi amestecă. Sărează şi piperează după gust.
Adaugă pesmetul şi amestecă din nou, ca să se omogenizeze.
Unge cu unt formele de guguluf.Pune compoziţie în fiecare, având grijă să nivelezi frumos.
Dă la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute.
Serveşte cu parmezan deasupra.
Gugulufi cu dovlecei
Pofta buna!