Gulas cu carnati si legume

Printeaza

Gulas cu carnati si legume din: carnati, ulei, unt, boia dulce, cartofi, ceapa, rosii, foaie de dafin, sare, piper, patrunjel, arde grasi.

Ingrediente:

  • 750 g carnati taiati felii
  • 2 linguri ulei
  • 30 g unt
  • 1-2 lingurite boia dulce
  • 1 kg cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 1 ceapa tocata
  • 250 g rosii taiate bucati
  • 1 foaie dafin
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 ardei grasi taiati fideluta

 

Mod de preparare:

Gulas cu carnati si legume: Incingi uleiul şi untul la flacără medie într-o cratiţă mare. Căleşti ceapa câteva minute.

Adaugi boiaua şi mai laşi pe foc încă 1 minut, înainte să pui cârnaţii. Rumeneşti cârnaţii.

Adaugi restul de ingrediente, în afară de pătrunjel, amesteci. Asezonezi cu sare şi piper şi laşi să fiarbă.

Reduci flacăra şi mai ţii pe foc 20 de minute, amestecând din când în când.

Dacă nu sunt fierţi cartofii, mai laşi mâncarea pe foc alte câteva minute. Dai vasul deoparte şi presari pătrunjelul tăiat fin.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.