O reteta de gulas cu naut si carne de porc din: boabe de naut, carne de porc, ceapa, usturoi, ardei iute, ulei, sare, piper, rosii decojite, oregano, vin alb si supa de carne. Ingrediente: 300 g boabe de naut uscate 600 g carne de porc 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 ardei iute rosu […]
Gulaş cu cârnaţi
PrinteazaO reteta de gulas cu carnati din: ceapa, morcovi, unt, sare, piper, curry, carnati, pasta de rosii, ketchup, fulgi de chilli, smantana, supa de carne, mustar si arpagic.
- 2 cepe medii
- 350 g morcovi
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- 2 lingurite praf de curry
- 500 g carnati
- 1 lingura pasta de rosii
- 150 ml ketchup
- 1/2 lingurita fulgi de chilli
- 150 g smantana
- 400 ml supa de carne
- 1 lingurita mustar
- 1/2 lingurita arpagic
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa inele, morcovii rondele, căliţi-le 5 min. într-o lingură de unt şi condimentaţi-le cu sare, piper şi curry.
Tăiaţi cârnaţii rondele, prăjiţi-i într-o altă tigaie, în restul de unt. Adăugaţi pasta de roşii şi căliţi în continuare.
Adăugaţi smântână, ketchup-ul, fulgii de chili, supa şi fierbeţi totul încet.
Incorporaţi amestecul de morcovi şi ceapă şi condimentaţi cu sare, piper şi muştar.
Spălaţi arpagicul, şi tăiaţi-l rulouri mici,. apoi presăraţi-l peste gulaş.
Pentru garnitură, fierbeţi paste.
Gulaş cu cârnaţi
Pofta buna!
Poate iti place si:
Gulas cu varza acra
O reteta de gulas cu varza acra din: pulpa de porc, usturoi, ceapa, boia dulce, chimen, faina, ulei de masline, zahar, bulion, vin alb, supa de carne, cartofi, varza acra, maghiran si smantana. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 1 catel de usturoi 5 cepe 1 lingurita boia dulce 1 lingurita chimen macinat 1 lingura […]
Pofta buna!