Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi din: carne de vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, faina, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, supa, cartofi, rosii, sare, piper, smantana, patrunjel. Gulașul unguresc este un fel tradițional de mâncare din bucătăria maghiară și este apreciat în întreaga lume pentru gustul său bogat și aromele îmbietoare. Ingrediente: […]
Gulas cu carne de vitel
PrinteazaGulas cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, untura, boia, morcov, patrunjel, gulioara, sare, cartofi, chimen, piper.
- 300 g carne de viţel
- o lingură untură
- o ceapă mare
- boia
- un morcov
- o rădăcină de pătrunjel
- o gulioară
- piper boabe
- chimen
- foi de dafin
- sare
- 1/2 kg cartofi
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă, topim o lingură de untură, punem în ea o ceapă tăiată mărunt ş;i o lăsăm puţin să se călească, având capacul pus.
Când ceapa s-a rumenit, adăugăm o linguriţă de boia roşie, dulce şi punem apoi carnea de viţel tăiată bucăţi, 1/2 litru de apă, morcovul şi pătrunjelul tăiate rondele, gulia tăiată cubuleţe, câteva boabe de piper, chimen, foi de dafin, sare.
După ce s-a fiert carnea, se adaugă 1/2 kg cartofi, care au fost fierţi separat.
Lăsăm totul să mai fiarbă împreună câteva minute.
Pofta buna!
Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust
Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust idn: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia, faina, supa, rosii in bulion, sare, piper, marar. Descoperiți cum să pregătiți un gulaș de porc autentic, bogat în arome și texturi. Această rețetă clasică va satisface toate poftele de mâncare Ingrediente: 500g de carne de porc, […]
Rețetă de Gulaș de Porc – Cum să prepari un delicios gulaș de porc
Rețetă de Gulaș de Porc – Cum să prepari un delicios gulaș de porc din: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia de ardei, cimbru, paprika, rosii, supa de pui, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g carne de porc tăiată cuburi 2 cepe mari, tocate mărunt 2 ardei grași (1 roșu și 1 verde), […]
Pofta buna!