Gulas cehesc

Printeaza

Gulas cehesc din: carne de vita, ceapa, paprika, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Gulas cehesc

  • 1/2 kg carne de vacă
  • 3 cepe
  • 3 linguri paprika
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată cuburi (1/2 cm) se căleşte în ulei. După ce s-a rumenit se adaugă paprika şi se amestecă bine. Apoi se pun carnea tăiată cuburi, sare şi piper, se acoperă oala cu capac şi se lasă să fiarbă la foc mic.

Carnea va lăsa suficientă zeamă în care să fiarbă, circa 2 ore, timp în care se tot amestecă. Pentru a obţine mai mult sos, se adaugă la sfârşit apă şi se mai lasă la fiert câteva  minute.

Se serveşte  cu orez, cartofi sau găluşte, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.