Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi din: carne de vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, faina, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, supa, cartofi, rosii, sare, piper, smantana, patrunjel. Gulașul unguresc este un fel tradițional de mâncare din bucătăria maghiară și este apreciat în întreaga lume pentru gustul său bogat și aromele îmbietoare. Ingrediente: […]
Gulas cu chimen
PrinteazaGulas cu chimen din: muschi de vita, cartofi, ulei, ceapa, ardei, morcovi, chimen, verdeata.
- 100 g muşchi de vita
- 200 g cartofi
- 15 g ulei
- 1/2 ceapă fiartă
- 1/2 ardei gras sau gogoşar
- 3-4 felii morcovi
- chimen
- verdeaţă
Mod de preparare:
Se fierbe carnea ca pentru rasol, apoi se taie în bucăţi mici.
Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cuburi şi se fierb în apă clocotită (nu prea multă).
Cand cartofii sunt aproape fierţi, se adaugă ardeiul gras, feliile de morcov fierte, chimenul şi ceapa fiartă.
Se pune uleiul şi verdeaţa deasupra şi se lasă 5-10 minute să scadă la cuptor.
Pofta buna!
poate iti place si:
Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust
Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust idn: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia, faina, supa, rosii in bulion, sare, piper, marar. Descoperiți cum să pregătiți un gulaș de porc autentic, bogat în arome și texturi. Această rețetă clasică va satisface toate poftele de mâncare Ingrediente: 500g de carne de porc, […]
Gulas cu ciolan din: varza, carne de porc, ciolan afumat, slanina afumata, cimbru, smantana, sare, piper. Ingrediente: 2 verze acre 1 kg carne de porc 1 ciolan afumat 2-3 bucăţi de slănină afumată cimbru smântână sare piper Mod de preparare: Toci varza cât mai mărunt, iar carnea de porc o tai în bucăţi mici. Intr-o […]
Gulas cu soia si ardei iute din: soia cuburi, ceapa, ardei kapia, morcovi, rosii, patrunjel, chimen, tarhon, ulei, boia, ardei iute, sare. Ingrediente: 1 pachet soia cuburi 1 ceapă 1 ardei kapia 2 morcovi 3 roşii decojite 1 pătrunjel rădăcină 1 linguriţă chimen măcinat 1 linguriţă tarhon 50 ml ulei 1 lingură boia dulce 3-4 […]
Pofta buna!