Gulas de fasole cu ciolan afumat din: ciolan afumat, fasole uscata, legume asortate, ceapa, usturoi, ulei, faina, sare, boia de ardei. Ingrediente: 1 ciolan afumat mare 250 g fasole uscată 1 legătură legume asortate (morcov, pătrunjel, ţelină) 1 ceapă albă 2 căţei de usturoi 1 lingură ulei 1 lingură făină sare boia de ardei […]
Gulas cu ciolan
PrinteazaGulas cu ciolan din: varza, carne de porc, ciolan afumat, slanina afumata, cimbru, smantana, sare, piper.
- 2 verze acre
- 1 kg carne de porc
- 1 ciolan afumat
- 2-3 bucăţi de slănină afumată
- cimbru
- smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toci varza cât mai mărunt, iar carnea de porc o tai în bucăţi mici.
Intr-o cratiţă mai mare, aşezi în straturi varza şi carnea.
Pe fundul cratiţei aşezi bucăţile de slănină, iar primul strat să fie de varză.
La mijlocul vasului pui ciolanul afumat, iar ultimul strat să fie din varză, presărată cu cimbru.
Dai cratiţa la cuptor pentru 50-60 de minute, la foc potrivit.
Torni deasupra un strat de smântână şi serveşti.
Pofta buna!
Cum se prepara Gulaș de fasole (video)
Cum se prepara Gulaș de fasole din: boia, ciolan afumat, ciolan proaspat, piper, pasta de gulas, slanina afumata, ceapa, morcovi, patrunjel, fasole, vin rosu, vin alb, suc de rosii. Ingrediente: Boia ciolan afumat ciolan proaspăt piper pasta de gulaș 30 dkg slănină afumată 2 kg ceapă 2 kg morcovi 2 kg pătrunjel 5 kg fasole […]
Pofta buna!