Gulas cu bere si hrean

Printeaza

Gulas cu bere si hrean din: untura, ceapa, usturoi, boia, carne de vita, sare, piper, maghiran, supa, bere, salam picant si hrean.

Gulas_cu_bere_si_hrean

 

Ingrediente:

  • 2 linguri untură
  • 4 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 500 g carne de vită
  • sare, piper
  • maghiran
  • 100 ml supă
  • 250 ml bere
  • salam picant
  • hrean ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi usturoiul, se toacă şi se prăjesc în untură; după 10 min. se adaugă boia şi se căleşte până ce face spumă. Se adaugă carnea tăiată cuburi. Se sărează, se piperează şi se prăjeşte puţin. Se adaugă supă, maghiran şi bere şi se acoperă vasul cu un capac.

Se lasă să se înăbuşe gulaşul până ce se înmoaie. Cu puţin înainte de a fi gata, se adaugă salamul tăiat mărunt şi se dă în clocot.

Se aşază pe farfurii sau se serveşte în pâiniţe ţărăneşti cu coaja groasă, golite în prealabil de miez. Se presară deasupra hrean.

 

Gulas cu bere si hrean

Gulas_cu_bere_si_hrean

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.