Gulas cu bere

Printeaza

Gulas cu bere din: carne de vita, ceapa, usturoi, ardei gras, faina, concetrat de vita, boia, maghiran, bere blonda, pasta de tomate, ulei.

Ingrediente:Gulas_cu_bere

  • un kg carne de vita
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • un ardei gras rosu
  • 2-3 linguri faina
  • un cub concetrat de vita
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 lingurite boia iute
  • un praf maghiran
  • 300 ml bere blonda
  • o conserva mica pasta de tomate
  • 1 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu ulei încins se călesc ceapa tăiată mărunt şi cuburile de carne şi, după ce carnea şi-a schimbat culoarea, se presară boiaua şi măghiranul. Se pune şi usturoiul, se adaugă ardeiul şi se toarnă berea. Se lasă 10 minute la fiert.

Intre timp, făina şi bulionul se amestecă cu un litru de apă clocotită şi cubul de concentrat de vită. Se toarnă acest sos peste carne şi se lasă la fiert 2 ore la foc mic. Se serveşte cu cartofi fierţi.

Gulas cu bere

Gulas_cu_bere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.