Gulas de ciuperci

Printeaza

Gulas de ciuperci din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, boia, coriandru, faina, sare, piper.

Ingrediente:Gulas de ciuperci

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cartofi
  • 2  cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 linguriţă coriandru
  • 1 linguriţă făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incepem prin a tăia ciupercile în patru, după care le punem la călit în ulei alături de ceapa tăiată mărunt. După ce acestea şi-au lăsat sucul propriu, adăugăm făi­na şi 2 căni cu apă.

Intre timp, tăiem cartofii cubuleţe şi îi adăugăm peste conţinut. Adăugăm coriandrul şi boiaua.

Amestecul este lăsat la fiert până când se înmoaie carto­fii şi conţinutul se mai îngroaşă. Adăugăm sare şi piper, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.