Gulas de ciuperci
PrinteazaGulas de ciuperci din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, boia, coriandru, faina, sare, piper.
- 1 kg ciuperci proaspete
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 100 ml ulei
- 1 lingură boia dulce
- 1 linguriţă coriandru
- 1 linguriţă făină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incepem prin a tăia ciupercile în patru, după care le punem la călit în ulei alături de ceapa tăiată mărunt. După ce acestea şi-au lăsat sucul propriu, adăugăm făina şi 2 căni cu apă.
Intre timp, tăiem cartofii cubuleţe şi îi adăugăm peste conţinut. Adăugăm coriandrul şi boiaua.
Amestecul este lăsat la fiert până când se înmoaie cartofii şi conţinutul se mai îngroaşă. Adăugăm sare şi piper, după gust.
Pofta buna!